NIANG's THAIMASSAGE Skövde

Fakta om Thaimassage

Svensk och västerländsk medicin har en tradition ett synsätt att dela upp kroppens funktioner.
Den ser oftast bara på varje enskild del och dess enskilda problem.

Medicinsk Thaimassage uppstod för över 2500 år, har utvecklats till sin egen form. Utgående från de två ändå äldre formerna av Kinesisk medicin och Indisk ayurvedisk medicinsk tradition.

Medicinsk Thaimassage tradition och synsätt är att hela kroppen och hela människan hänger samman.
Det vill säga att värk eller spänning på en viss del av kroppen kan vara symtom på att komma från en helt annan kroppsdel som blivit överbelastad och fått ett kroniskt tillstånd som yttrar sig som värk och spänningar i andra delar.

Medicinsk Thaimassage strävar att förebygga, lösa och återställa dessa tillstånd, dvs få muskler att återgå till sitt normala viloläge. Därigenom förebyggs värk och spännings tillstånd.

Medicinsk Thaimassage bygger på en mycket gamal beprövad visdom så räkna med en upplevelse som ger energi och hälsa. Upplevelsen beskrivs ofta som ett yogapass där man inte behöver anstränga sig. Det är massören som stretchar din kropp och hjälper dig att frigöra stress och spänning samt öka din rörlighet och blodcirkulation vilket leder till välbefinnande.

Under Thai massagen får hela kroppen stretchning och massage, allt från fingrar till tår. Upplevelsen av massagen är även lustfylld och innehåller även inslag av akupressur och zonterapi vilket gör att massa energi når alla delar av din kropp.

Var noga med att tala med massören om din hälsa och livsstil innan thaimassagen börjar.
För bästa möjliga resultat så behöver massören veta om du har problem med smärtor.

Säg till om du vill ha en "mjukare" behandling. Dagen efter kan det i vissa fall kännas som om du genomgått ett hårt träningspass med träningsvärk som följd. En thaismassage är mer kraftfull än andra klassiska massagemetoder så du kan förvänta dig att känna av den i hela kroppen efter avslutad behandling.

Ett normalt Thai massage pass tar antingen 1 timma eller 2 timmar. Ska man ha en riktig ordentlig genomkörare för hela kroppen rekommenderas 2 timmar.

Det är bra att få thaimassage regelbundet men även en enstaka behandling kommer att ge dig mycket energi som räcker ett bra tag efter avslutad massage.

Eller enkelt uttryck, genom effektiv avslappning får du energi över, som räcker till annat.

Observera att Thai massage inte har något att göra med någon sexuell sevice. På vissa mer oseriösa massage ställen kan man bli erbjuden "Extra behandling"
Niangs Thaimassage Skövde   sysslar inte med någon sådan oseriös verksamhet.

Thailändska massörerna lär sig traditionell Thai massage på flera olika platser i Thailand. De viktigaste är att dessa skolor är certifierade och godkända enligt Thai Ministry of Education. Utbildningen utförs oftast av Thailändska munkar som bär vidare kunskapen om denna urgamla form av medicinsk massage.

  Tillbaka till Startsidan

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)